mandag den 25. maj 2015

Med Elfridas Hus til Rom



Gode folk fra kalk-miljøet (hvad er det mon?) har kørt en kampagne på facebook og i resten af verden, hvor de slået et slag for kalkning af huse. Her er den: www.vikalker.dk.

Elfridas Hus var tidligt med og likede kampagnen på facebook og tilmeldte sig endda en konkurrence, hvor man kunne vinde kalk (-mælk) til sit hus. Vi vandt! Vi vandt tre spande kalkmælk og en spand kalkvand. Hurra!

Og så melder næste konkurrence sig. Vind en tur til Rom. Og hvem vil ikke gerne til Rom.

Konkurrence går her ud på at lægge et billede af sit kalkede hus op på en særlig web-side og så vente på at ens billede får flere stemmer end de andre kalk-tossers billeder. Gør man det, vinder man en tur til Rom. Det vil vi gerne.

Her er linket til siden, hvor der kan stemmes: http://apps.newsperience.dk/photo_std/image.php?AppId=482552598518545&PageId=683112191811246&ImageId=26232.

Så vidt jeg kan se, skal man være logget ind på facebook for at stemme. Og man bliver også truet med at ens facebook-info (navn og email-adresse) skal afgives. Men derefter kan man takke nej til yderligere, evt. anmassende kalke-emails.

Gå ind og stem: vi vil altså gerne til Rom!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar